Schuttingen, tuinhuisjes en tuinverlichting laten plaatsen in omgeving Landgraaf

Neem contact op

Als u in Limburg woont en schuttingen, tuinhuisjes of tuinverlichting wilt laten plaatsen, dan bent u welkom bij Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf. Wij bieden vele jaren ervaring in het hoveniersvak en maken uw tuinwensen werkelijkheid. Neem vandaag nog contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Tuinverlichting met laag verbruik

Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters levert geavanceerde zwakstroomverlichting voor uw tuin. Hiermee kunnen wij altijd de meest aantrekkelijke verlichting op maat maken voor uw tuinontwerp en bent u verzekerd van een laag verbruik en dus lage kosten. Wij hebben al ruim 15 jaar ervaring in het plaatsen van geavanceerde verlichting en wij geven vijf jaar garantie.

Vraag naar de mogelijkheden

Onze tuinhuisjes en blokhutten 

Wilt u een blokhut of tuinhuisje laten plaatsen? Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf verzorgt alles voor u. Ook als u het liever zelf plaatst, kunnen wij alles voor u leveren. Het gaat als volgt in zijn werk:


  • Uw tuinhuis of blokhut kan bij u thuis afgeleverd worden na afspraak. Vraag naar de voorwaarden.
  • Uw tuinhuis of blokhut is gemakkelijk op te bouwen. Maar besteedt u het liever uit, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  • De fundering moet waterpas zijn, dit kunnen wij uiteraard ook voor u doen, zodat u bent verzekerd van goed werk.
  • Het 4-plusprofiel geeft een zeer stabiele hoekverbinding en bestaat uit zorgvuldig uitgefreesde en perfect passende wandbalken.
  • Uw tuinhuis of blokhut is makkelijk te schilderen, maar besteedt u het liever uit, dan kunnen wij dit ook voor u uitvoeren.
  • Wij geven uiteraard 1 jaar garantie op constructie- en materiaalfouten.

Composiet en aluminium schuttingen

Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf is gespecialiseerd in composiet en aluminium schuttingen.
Vraag vandaag nog naar de voorwaarden of maak een afspraak voor meer informatie of inspiratie.