Ecostyle bodemcheck en tuinen aanleggen in omgeving Landgraaf

Neem contact op

Wilt u een nieuwe tuin laten ontwerpen en/of aanleggen, dan is Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf uw vertrouwde partner. Wij voeren tevens ecostyle bodemchecks uit om de gezondheid van uw tuin te bepalen. Bekijk op deze pagina de verschillende typen tuinen die wij voor u kunnen realiseren. Neem contact op voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.

Ecostyle bodemchecks uitvoeren in uw tuin

Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf biedt een volledige ecostyle bodemcheckservice. Wij testen de gezondheid van uw tuin voordat wij uw nieuwe tuinontwerp aanleggen. Zo zorgen we ervoor dat we optimaal gebruikmaken van wat de bodem van uw tuin te bieden heeft. Zo krijgt u het beste resultaat en het minste onderhoud. Neem contact op voor meer informatie.

Vraag naar de mogelijkheden

Patio’s aanleggen

Heeft uw woning een volledig ommuurde patio, dan is het soms lastig om daar een fijne tuin van te maken. Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf heeft veel ervaring in het ontwerpen en aanleggen van tuinen in patio's, waarbij we ervoor zorgen dat we zo goed mogelijk gebruikmaken van het beschikbare zonlicht en de beperkte ruimte.

Uw eigen privétuin

De achtertuin is perfect geschikt voor uw eigen droomtuin. Vertel ons uw wensen en wij ontwerpen de tuin waar u altijd van gedroomd heeft. Wij hebben een groot bestand aan hoogwaardige leveranciers, dus we kunnen alle soorten beplanting krijgen die u wilt, en we kunnen u uiteraard informeren over de beste opties voor uw tuin.

Een voortuin die bij u past

De voortuin is het visitekaartje van uw woning. Of u nu een praktische tuin wilt, met weinig groen, of liever uw huis bedwelmd in een weelderig woud, Hoveniersbedrijf John Habets/Jos Peeters uit Landgraaf zorgt ervoor dat u een tuin heeft die past bij uw woning, uw smaak en uw wensen.